Riktige klær for hverdag og ferie

Klær for hverdag og fest blandes som oftest ikke. De fleste folk har en egen garderobe for hverdagen, og andre plagg som de bruker på ferie. Slik trenger det derimot ikke å være. Med en riktig garderobe kan du bruke de samme klærne på stranden om sommeren, og på kontoret i kalde Norge om vinteren. Med enkle grep kan du skape en garderobe som passer til alle sesonger, og alle anledninger.

Ferieklær i alle sesonger

Om sommeren er skjørt, korte topper, shorts og sandaler hva vi oftest velger å bruke. For å overføre denne garderoben til vinteren kan du finne stilige strømper, singleter, sokker og undertøy i varmende ull eller bambus og ha det under antrekket ditt. Ved å kle deg etter lag-på-lag prinsippet vil du kunne bruke de samme klærne om vinteren som på sommeren, bare med litt ekstra under.

Garderoben til jobbmøtene

Med varmende jakker kan du bruke tynnere klær selv når du pendler til jobb. Lag på lag filosofien er perfekt for deg som ønsker å spare inn på klesbudsjettet. Har du en stilig jakke, eller en pen skjorte over en enklere t-skjorte er dette et perfekt jobbantrekk. En god jakke og yttertøy er egentlig det eneste du trenger for å skaffe deg en garderobe som fungerer i alle sesonger. Er jakken både vindtett, vanntett og stilig er dette et stort pluss.

Skap en komplett garderobe

En lett og økonomisk garderobe er fylt med klær du kan bruke i alle sesonger, og i alle ulike sammenhenger. Velg å investere i gode klær av kvalitet du kan bruke på ferie, men også på kontoret. Du burde heller ikke være redd for å se for bra ut på stranden. Avslappende klær på ferie kan fortsatt være stilige.