Fotballreiser som ferie

Fotball er blant de mest populære idrettene i verden. Mange av oss spiller fotball fra vi er små, vi følger med på lokallaget vårt og vi har også internasjonale lag vi heier på. De senere årene, i takt med at det stadig blir mer populært å reise på campingferie, har en ny trend sett dagens lys.Såkalte fotballreiser har blitt en greie, og når store internasjonale ligaer går av skafter, reiser vi i hopetall for å se favorittlaget vårt briljere på hjemmebane – gjerne med campingvogn på slep. Spesielt England er et populært reisemål, og du får mye for pengene når du drar på fotballreise dit.

England og engelske lag

Vi nordmenn har en forkjærlighet for engelsk fotball. Dette skyldes nok i hovedsak kvaliteten på fotballen som spilles der – den er i verdensklasse. Spesielt noen lag skiller seg ut, som blant annet Tottenham. Tottenham, eller Spurs som laget kalles blant supporterne, er et London-basert lag som spiller hjemmekampene sine på Tottenham Hotspur Stadium. Laget har titusenvis av supportere i England, og minst like mange internasjonalt. Hvis du ønsker å se Tottenham i aksjon mot andre storlag, må du planlegge i god tid. Billettene til kampene deres forsvinner nemlig raskt. Bestill Tottenham-billetter i dag, så er du sikker på at du får oppleve storlaget i aksjon.

Kombiner ferie til London med Tottenham-kamp

Når du reiser på fotballtur til London, er det mye mer i vente enn fotballkamp og pubrunder. London er blant de mest besøkte byene i Europa, og her finnes det ting å gjøre fra du står opp til du legger deg. Du kan se London ovenfra fra London Eye, eller du kan ta turen til Buckingham Palace og kanskje få se dronningen. Planlegger du litt på forhånd, kan du få en unik ferie i London, der du gjør ting du ellers ikke ville gjort. Før kamp kan du besøke en lokal pub og møte andre, lokale Tottenham-supportere, før turen går videre til Tottenham Hotspur Stadium og storkamp.