Når været ikke tillater aktiviteter utendørs

Vi nordmenn elsker å tilbringe tid utendørs hele året, også når det er ferie. Om våren er det få ting som kan måle seg med en tur i skibakken i påskeferien. Når sommeren melder sin ankomst, drar vi gjerne på fjellturer eller til stranden. Også om høsten og vinteren er det mange nordmenn som drar på ferie til hytten eller på campingferie. Det er imidlertid ikke alltid at været tillater deg å gjennomføre planene du hadde for utendørs aktiviteter. Når regnet pøser ned, frister det ofte mer å være innendørs. Vi skal nå komme med tips til innendørs aktiviteter!

Aktiviteter i campingvogn og bobil

Dersom du er på campingferie, kan du søke ly for regnet i campingvognen din. Men hva er det egentlig å finne på? Mer enn du kanskje tror – heldigvis! Du kan for eksempel tilberede et smakfullt måltid og invitere noen gode venner på middag. Kanskje du nettopp har blitt kjent med noen andre på campingplassen? Dersom du reiser med barn kan dere lage mat sammen. La barna smake på maten underveis, noe som øker sjansen for at maten vil falle i smak hos dem også. Eller hvorfor ikke bruke tiden innendørs til å lese en god bok, eller ringe en gammel venn?

Spill og moro

Dersom du synes matlaging og lesing blir litt for kjedelig, kan du få tiden til å gå med noen morsomme spill. Det kan for eksempel være hyggelig å spille noen runder med kortspill eller brettspill. Har du tilgang på internett, kan du også spille på et spennende nettcasino – som Videoslots. Du kan da spille klassiske bordspill eller morsomme videoautomater, enten det er fra en mobil, et nettbrett eller PC. Eller hva med å se på noen serier gjennom en av strømmetjenestene? Både Netflix og HBO har mange gode serier og filmer som får tiden til å fly når det regner ute.