Med tennis som hovedinteresse

Er du interessert i tennis, drømmer du sikkert om å se de store tennisstjernene Novak Djokovic, Rafael Nadal og ikke minst Casper Ruud kjempe om de gjeve titlene og vinne både heder, ære og store turneringer. Nå har du muligheten til å kombinere ferie med tennisturneringene.

Grand Slam

Hvert år arrangeres det flere store tennisturneringer verden over der Grand Slam er de desidert viktigste. Australian Open, Wimbledon, US Open og French Open regnes som de mest prestisjetunge og er også de mest inntektsgivende. De avholdes hvert år mellom januar og september. Å vinne Grand Slam er den store drømmen for alle tennisspillere. Sesongen åpner i Melbourne, Australia i januar, før den fortsetter i Frankrike i mai/juni. Den tredje mesterskapet arrangeres tidlig i juli på legendariske Wimbledon, før turneringen avsluttes tidlig i september i fantastiske New York.

Storbyferie og tennisferie

De fire Grand Slam turneringene finner alle sted i noen av verdens mest levende og spennende storbyer: Melbourne, Paris, London og selveste New York. Her venter et mangfold av opplevelser, teater, konserter, sightseeing, shopping og et pulserende natteliv. Legger du ferien til en Grand Slam, får du den perfekte kombinasjonen av tennis og storbyferie. Velg din favorittby, så vil denne lenken tar deg videre.